Wilma Prins

Bedrijf: Prins Financiële DienstverleningBedrijfsactiviteiten:

Als administratie- en belastingkantoor ben ik gespecialiseerd in financiële dienstverlening voor het Midden- en Kleinbedrijf binnen de inkomstenbelasting (ZZP-ers, eenmanszaken V.O.F’s en maatschappen). Met veel plezier verzorg ik volledige administraties voor verschillende bedrijven. Naast het volledig uitbesteden is het ook mogelijk om de administratie (deels) zelf te verwerken waarbij ik een controlerende en adviserende functie heb. Tevens verzorg ik belastingaangiftes zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting voor bedrijven en particulieren. Ook voor het aanvragen en controleren van toeslagen kan je bij mij terecht.

 Ik zie het als een uitdaging om alles op orde te brengen en inzichtelijk te maken. Op verzoek stel ik diverse rapportages samen zoals de jaarrekening en kwartaalrapportages met tussentijdse cijfers.

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Mijn kracht ligt in het eenvoudig houden van de administratie en de cijfers in eenvoudige taal toe te kunnen lichten. Ik vind het belangrijk dat iedereen inzicht heeft in zijn financiële situatie.

 Wanneer je op zoek bent naar een kantoor waarbij je snel kunt beschikken over de financiële gegevens van jouw bedrijf of privé, je persoonlijk contact en het nakomen van afspraken erg belangrijk vindt, dan ben je bij Prins Financiële Dienstverlening aan het juiste adres!

Telefoonnummer: 06-24653066

E-mailadres: info@prinsfd.nl

Website: www.prinsfd.nl

LinkedIn: Klik Hier