25 April: activiteiten op Urk

25 April: activiteiten op Urk

Programma

19.15 uur – we staan allemaal klaar bij de ingang van de bibliotheek op Urk! Daar is gelegenheid tot bezichtiging van de foto expositie van Evelien Sikkema. Het adres is: Singel 9b.

19.45 uur – een half uur later worden we verwacht bij CameraNU, Het Spijk 8. Hier krijgen we om 20.00 uur een presentatie en een rondleiding.

Aansluitend: nemen we een afzakkertje bij Stijlvolhout van Stan Maas, om de hoek op Foksdiep 53, en is er gelegenheid tot netwerken en napraten

Voor wie is dit bestemd?
Voor alle leden van de Zaak & ZO, en al diegenen die eens een keer als gast wil komen kijken hoe we in een informele sfeer als voornamelijk eenpitters ook een gezellige avond kunnen hebben en even los van ons werk toch kunnen netwerken.

We hopen op een grote opkomst (aanmelding via reply mail, graag ook even bericht als je niet komt) op 25 april a.s. Wie dit leest via de Facebook pagina van de Zaak & ZO: stuur gerust een berichtje als je erbij wilt zijn en je krijgt een reactie. Of neem even contact op met één van de leden die je kent.

Tip: misschien willen sommigen graag carpoolen. Zoek in dat geval iemand op, of meld via de facebook pagina dat je je auto ter beschikking stelt, of graag mee wilt rijden.

Voor de agenda: de volgende De Zaak & ZO bijeenkomsten is op:
Donderdag 14 Juni 2018 (Slotavond)

Programmacommissie en communicatie commissie
De Zaak & ZO