Joke Scholtalbers

Bedrijf: studio scholtalbersBedrijfsactiviteiten:

Joke Scholtalbers werkt als tuin- en landschapsontwerper aan een ambitieuze missie: De wereld letterlijk en figuurlijk te vergroenen.

Conceptueel & visueel
Joke maakt voorafgaand aan het ontwerp de wensen van de opdrachtgever visueel in conceptuele moodboards. Daardoor worden vaak ongrijpbare wensen en verlangens concreet en bespreekbaar. En hoewel haar trendwatcher-oog natuurlijk nooit uitstaat en ze altijd op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen, laat ze duurzaamheid, biodiversiteit en leefbaarheid prevaleren boven ‘de laatste trend’. Daardoor creëert ze ontwerpen die niet alleen perfect passen bij locatie, opdrachtgever en gebruikers, maar ook de tand des tijds weerstaan omdat ze raken aan diepere, onderliggende behoeften.

Samen leven
De verbindende werking van een groene buitenwereld zijn bij Studio Scholtalbers vanzelfsprekend. Een plek waar motoriek van kinderen uitgedaagd wordt met natuurlijke speelplekken, waar buren samen bbq-en en er een pluk- of een moestuin is waar ze samen oogsten.

Op die manier worden onze steden leefbaarder, gezonder en fijner om te vertoeven voor mens èn dier. En draagt elk nieuw project bij aan een mooiere wereld voor de generatie na ons.

Ervaring
Joke heeft ervaring met het ontwerpen van buitenruimtes voor nieuwbouwprojecten en renovaties en werkt voor diverse opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen of scholen.

Telefoonnummer: +31(0)6-20150032

E-mailadres: joke@studioscholtalbers.nl

Website: www.studioscholtalbers.nl

Instagram: Klik Hier

Facebook: Klik Hier

LinkedIn: Klik Hier