11 Februari – Waterman Unions

11 Februari – Waterman Unions

Afgelopen dinsdag 12 Februari waren we met De Zaak & ZO te gast bij Waterman Onions. Met een groep van bijna 20 personen kregen we een kijkje achter de schermen van dit in Emmeloord gevestigde bedrijf. Wim Waterman nam ons tijdens de bedrijfspresentatie mee in de wereld van het drogen, conditioneren, verwerken, verpakken en vooral ook het exporteren van uien. Nooit geweten dat er nog zoveel komt kijken bij het goed verwerken en bewaren van uien.

Tijdens de rondleiding kregen de aanwezigen een goed beeld van de verwerkings- en verpakkingslijnen van het bedrijf en legde Wim Waterman uit waarom het goed bewaren en conditioneren van uien zo belangrijk is.

Na de rondleiding was er nog ruim gelegenheid voor vragen, waarna de avond werd afgesloten met een hapje en een drankje. Daarna huiswaarts met een kistje gele en rode uien! Het was een zeer geslaagd bedrijfsbezoek met een enthousiaste gastheer.

Voor deze avond stond ook de algemene ledenvergadering gepland, maar deze wordt verschoven naar een volgende bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*