17 Januari KUNSTBLOC

17 Januari KUNSTBLOC

Speciaal voor de ondernemers van de Zaak & ZO organiseert kunstenares Anca Blok een KUNSTBLOC-sessie. In deze sessie vertelt Anca over de unieke combinatie van kunst en ondernemerschap en wat haar dit allemaal heeft gebracht. Maar we gaan natuurlijk ook zelf kunst maken! Persoonlijke kunst.

Kenmerkend voor de schilderijen van Anca is het feit dat alle schilderijen ‘persoonlijk’ zijn. De schilderijen komen tot stand door een persoonlijk gesprek / foto of object van de klant. Hierdoor is er een diepere laag voelbaar in het werk van Anca. 

Voor onze eigen schilderijen is het daarom belangrijk een persoonlijk object mee te nemen. Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan een sieraard, bloem, gereedschap, kledingstuk, schoen, erfstuk etc. Denk hierbij wel aan het feit dat we dat object dus gaan natekenen. Neem dus geen pasfoto van je man/vrouw of huisdier mee want dit zal voor deze ‘korte’ sessie wat te hoog gegrepen zijn.

DRESSCODE 

Om kunst te kunnen maken is het fijn dat je lekker los kunt gaan en dus niet om je mooie witte overhemd hoeft te denken. Doe dus vooral niet je mooiste kleding aan.

 Praktische zaken

 Aanvang 19.30u

 Adres: Venepad 2 Rutten

 Opgave voor 5 januari a.s.

 Neem een persoonlijk object mee!

P.S. in een eerder bericht, is gezegd dat de jaarvergadering ook op 17 januari plaats zou vinden, maar die is verplaatst naar de februari-bijeenkomst op 12 Februari!