23 september: Deelwerk-NOP

23 september: Deelwerk-NOP

Afgelopen maandag was de aftrap van het nieuwe seizoen. We werden welkom geheten door Rene van Amersfoort bij Deelwerk-NOP. Hij presenteerde enthousiast de locatie, waar vele ondernemers een (groei)plek kunnen huren om te werken of te flexwerken.

Samen delen ze er niet alleen het pand en de receptie, maar ook delen van het werk, elkaars kennis, netwerk en natuurlijk niet te vergeten de kantine 😉
Na de inspirerende rondleiding gingen we aan de slag met het inmiddels bekende spel met vragen. Het leuke is, dat hierdoor elke keer weer onverwachte zaken aan bod komen en dingen die je anders misschien niet zo snel zou vertellen, toch samen gedeeld worden. Er worden enthousiast tips uitgewisseld hoe je met bepaalde dingen om zou kunnen gaan.


Nel vroeg nog even de aandacht voor het boek wat ze uit gaat geven. Wie haar wil sponsoren kan dat doen via deze link: https://www.nelterveen.nl/boek/

Natuurlijk was er ook tijd voor een gezellige borrel na die tijd!


29 oktober staat er weer een andere activiteit op het programma. Zet de datum alvast in je agenda, we informeren jullie zsm over de details!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*