6 juni Tapas bij DE Boet

6 juni Tapas bij DE Boet

En dan is er alweer de laatste avond van dit werkjaar voor de Zaak en Zo. En wat voor avond. Een prachtige afsluiter voor een TOPjaar!
Er waren nogal wat mensen die De Boet op Urk moesten zoeken maar toen iedereen binnen was, was de gezelligheid er als vanouds. We hadden een tapas avond en gingen zelf de tapas maken. Het werk was al aardig voorbereid zodat we het eigenlijk best wel makkelijk hadden.

Op dienbladen stonden de ingrediënten van diverse gerechten klaar, waar we per tweetal aan konden werken. Het is leuk om op die manier elkaar beter te leren kennen. Het was een vrolijke boel en natuurlijk werd er ‘voorgeproefd’ van de ‘restjes’.

Vooral het flamberen van de groene asperge die met biefstuk omwikkeld waren, was een favoriet om te maken en dat was ook erg lekker. We hebben heerlijk gegeten. En het is toch net of het lekkerder is als je er zelf een aandeel aan hebt! Wat een gezellige avond was het weer. Ik denk dat het bestuur en de ‘uitjes’ commissie mooi werk hebben gedaan. Dat mag best wel even genoemd worden! Wat mij betreft: op naar een nieuw seizoen!


Tekst: Nel ter Veen

Foto’s: Evelien Sikkema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*