18 Januari: Workshop van Puurst, de ondernemersacademie

18 Januari: Workshop van Puurst, de ondernemersacademie

18 januari 2018 met Annemieke Tissink (Puurst, ondernemersacademie) en ‘Hoe haal je klanten binnen’

Op 18 januari hield De Zaak en Zo de aftrap voor 2018 bij het CVJO in Emmeloord. Een flink aantal leden nam deel aan de jaarvergadering die vooraf werd gehouden. Eén van de belangrijkste onderwerpen daarin: aan de penningmeester werd décharge verleend!

Er wordt nog steeds een voorzitter gezocht, dus als je ambities hebt om het voorzitterschap op je te nemen, meld je dan snel aan bij het bestuur. Je kunt verzekerd zijn van een prima ondersteuning door de overige bestuursleden, en daarnaast een programma- en een communicatiecommissie. Als je goed weet te delegeren, boegbeeld durft te zijn, is het voorzitterschap een fluitje … ?.

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Je kunt je ook opgeven om een paar keer als aspirant-lid mee te draaien. Of ken je iemand die lid is? Vraag hem of haar of je een keer als introduce mee kunt. De avonden worden afwisselend gevuld met een activiteit, of een leermoment.

Op 18 januari was er een leermoment. Annemieke Tissink van Puurst, ondernemersacademie, gaf een opfrisworkshop voor de één, en een aantal leertips voor de andere. ‘Je hebt als bedrijf een cadeau om uit te delen! In een duidelijk opgezette presentatie gaf ze de deelnemers haar 7-stappen-plan mee.

Was je er niet bij? Op haar website vind je het meeste terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*