Bijeenkomst in “De Bosfluiter”

Bijeenkomst in “De Bosfluiter”

Op 14 maart kwamen de leden van De Zaak & Zo bij elkaar In de knusse biljartzaal van De Bosfluiter in Luttelgeest.

Naast een aantal presentaties van leden stond de algemene ledenvergadering op het programma.

Omdat de vorige ledenvergadering pas in oktober 2022 was geweest, konden we vrij snel door de agenda heen.

Daarna was het tijd om meer te leren over adem- en ontspanningstherapie volgens de methode Dishoorn. Een actieve workshop van Mariëtte Snels, waarbij we in de praktijk mochten ervaren wat de effecten zijn van ademhaling en houding.

Vervolgens kregen we van Jacqueline Loosman handige tips om de mailbox overzichtelijk te houden en ons niet constant te laten leiden door binnenkomende berichten.

Alice Valk leerde ons anders te kijken naar onze regionale trots, de tulp. Het bleef niet bij kijken alleen, we hebben onze nieuwe inzichten ook vastgelegd met de mobiel, met soms heel verrassende uitkomsten.

Als laatste mocht ondergetekende vertellen over de door haar ontwikkelde training ‘Ondernemen in perspectief’. Ondernemers krijgen met deze training tools en inzichten waarmee ze strategieën omvormen tot een praktisch actieplan, waarmee ze focus op hun doel in de toekomst kunnen houden.

Uiteraard was er na afloop van de presentaties voldoende ruimte om nog even na te praten en te ‘netwerken’ onder het genot van een drankje (en héérlijke hapjes!).

Else Vlieland

(foto’s Alice Valk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*