25 april: 3 activiteiten op Urk

25 april: 3 activiteiten op Urk

Wat was er weer een mooi programma georganiseerd op 25 april.

Foto expositie van Evelien Sikkema
Voor de 26 deelnemers waren de deuren van de bibliotheek op Urk speciaal geopend. Evelien Sikkema, inmiddels internationaal beroemde Emmeloorder, houdt daar momenteel haar eerste expositie. Evelien vertelde ons van haar reis naar Nepal en wat voor impact het op haar heeft gehad. Met de foto’s die ze daar schoot sleepte ze al een award in de wacht in Rome.

Presentatie en rondleiding bij CameraNu
Aansluitend gingen we naar CameraNu. In de presentatie werd ons verteld hoe dit bedrijf zich ontwikkelde vanaf de start in 2003, nog steeds groeit en verdere ambities heeft. De focus ligt nog op Nederland, maar het buitenland lonkt. Dagelijks 26.000 bezoekers online op de site! Aan de hand van een eigen ontwikkelde ‘klantreis’ wordt het surfgedrag van klanten geanalyseerd. CameraNu wil klanten binden door hen te inspireren. Na de presentatie werden we rondgeleid in het kantoorgedeelte.

Stijlvol Hout
Nog een groeiend bedrijf op Urk is Stijlvol Hout. Dit bedrijf dat gestart is in 2004 wil hun klanten zoveel mogelijk ontzorgen: van ontwerp tot de laatste hand eraan regelt Stijlvol hout. Gestart is met 3 personen. Nu werken er circa 13 personen vast en een aantal wordt ingeleend. In totaal zijn er nu 25 personen aan het werk. Er wordt meegegaan met de tijd, vooruitgedacht, innovatief gedacht. De toekomst ziet er computergestuurd uit.

Introducés en potentiële leden
Drie introducés waren van de partij. Leuk dat er telkens weer nieuwe mensen interesse hebben en deze groep misschien gaan aanvullen. Ze kregen de gelegenheid om een korte pitch te houden.

Informatie wetgeving AVG
Het bestuur informeerde ons tenslotte over een in te lassen avond, 6 of 7 juni. Samen met de Rabobank wordt een avond georganiseerd met als doel dat je aan het eind van de avond weet, wat je als ondernemer geregeld moet hebben om aan de nieuwe wet te voldoen. Nadere informatie volgt.

Tijd voor een gezellige afsluiting
Een vol programma, maar er was tijd over voor een hapje en een drankje, die geregeld waren bij Stijlvol Hout. Het werd nog een latertje met gezellige gesprekken. We kijken opnieuw terug op een zinvolle avond, met veel informatie en gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Lijkt het jou ook iets? Meld je hier aan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*