5 november – Proeflab in Marknesse en Linkedin uitleg

5 november – Proeflab in Marknesse en Linkedin uitleg

Wat een druk bezette avond! Bij het ‘Proeflab’ in Marknesse, net 4,5 weken open, kregen ca. 30 leden van De Zaak en Zo (inclusief acht aspirant-leden)  uitvoerig uitleg van de uitbater van dit nieuwe etablissement. Helaas kon niet iedereen het – nog afgelegen en onverlichte – gebouw vinden. Eén ging onverrichterzake huiswaarts. Twee anderen werden na een telefoontje naar de juiste locatie geleid, om een kwartier later dan gepland aan te komen. Aandachtspuntje dus: de bewegwijzering. Maar al het overige: een prachtig gebouw.

Natuurmonumenten wilde graag een locatie waar bezoekers van het Waterloopbos een kop koffie met gebak kunnen gebruiken en benaderde hiervoor de uitbater van de Strandhoeve in Noordoostpolder. In een recordtijd (de eerste vrachtwagen arriveerde op 23.9.18!) werd het tijdelijke gebouw uit de grond gestampt. Senioren, excursiegroepen in het kader van het natuurmonument (wat het Waterloopbos tegenwoordig is), en gezinnen met kinderen in het weekend, maken er gebruik van. Dagelijks is de aanloop groot.

Na de uitleg van Niels kreeg Judith den Dunnen, LinkedIn expert, het woord. Zij gaf aan de hand van een aantal profielen van de aanwezigen op LinkedIn hoe je het beter wel kunt doen op LinkedIn, het zakelijke digitale platform. We kregen een aantal tips mee. Dat er veel is opgepakt blijkt intussen wel: na twee jaar kreeg ik antwoord op een vraag aan één van de leden ?. Wil je met LinkedIn iets bereiken, dan moet je er dus wel wat mee doen.

De voorzitter sloot – met dank aan Niels en Judith – het formele deel af met een verwijzing naar de volgende bijeenkomst op 12 december a.s. in het CVJO gebouw in Emmeloord. Dat is wel een besloten avond en daarmee voor de aspirant leden mogelijk een extra zetje om snel lid te worden!

Met een hapje en een drankje kon gezellig genetwerkt worden, waarna we weer later dan bedoeld was, thuis kwamen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*